top of page
PHOTO-2021-11-20-19-01-11 2.jpg

CRYOLIPOLYSE

Als kinesiste van opleiding en jarenlange ervaring in verkoop van medisch materiaal heb ik een uitgesproken interesse voor cryolipolyse. Deze therapie is nieuw, uiterst efficiënt en heel trendy de laatste jaren. Wat je behoeften ook zijn, je kunt erop vertrouwen dat CryoMien adviseert wat jij nodig hebt. In mijn ogen is iedere klant uniek. Door deze zienswijze lukt het mij om onze diensten op de specifieke wensen van iedere klant aan te passen.

Cryolipolyse: Diensten
images (12).jpg

WAT IS CRYOLIPOLYSE?

Tijdens de cryolipolyse behandeling met Body-wizard duo toestel wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit te lichaam wordt verwijderd. Geen naalden, geen dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd.
Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld tot -9 graden met een non-invasieve behandelkop of applicator welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt het natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en zal dit de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het lokaal bevriezen van de vetcellen is het resultaat, een zichtbare vermindering van de vetophoping.

WAAR GAAT HET VET NAARTOE?

Zodra de behandelde vetcellen zijn  gekristalliseerd (bevroren) voert het lichaam de dode vetcellen op een natuurlijke manier af via het lymfesysteem naar de lever en de nieren en  verlaten zij uiteindelijk het lichaam via de urine.

images.jpg
zones cryo.jpg

WELKE DELEN VAN HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

De cryolipolyse behandeling wordt vooral ingezet voor de buik,  lovehandles, billen, bovenbenen, bovenarmen.

WANNEER ZIJN RESULTATEN ZICHTBAAR?

3 Weken na de behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na 2 maanden zal er een significant verschil te constateren zijn. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de dode vetcellen. Resultaten variëren van persoon tot persoon en zijn afhankelijk van de levensstijl.

images (11).jpg
Cryolipolyse: Welkom

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Zolang er op de te behandelen plaats voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is om de bevroren vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt telkens een periode van 8 tot 12 weken.

VOOR WIE IS CRYOLIPOLYSE GESCHIKT?

Cryolipolyse is ideaal voor klanten met een kleine tot middelgrote vetophoping die, ondanks een gezond voedingspatroon en voldoende sport en beweging, niet verdwijnt. Cryolipolyse is uitermate geschikt voor personen met probleemzones die daarvoor geen invasieve behandeling of operatie willen ondergaan. Deze behandeling is niet geschikt voor zwaarlijvige mensen met BMI boven 30. Hiervoor wordt eerst een dieet geadviseerd. Cryolipolyse wordt ook afgeraden bij diabetes patiënten, mensen die lijden aan het syndroom van Raynaud, neurologische aandoeningen, bloedarmoede en kanker. Als u bepaalde medicijnen gebruikt of allergisch bent wordt geadviseerd om met uw behandelde arts contact op te nemen.

WAT TE DOEN NA DE BEHANDELING?

De cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, dit betekent dat er geen voorwerpen of apparatuur het lichaam binnendringen. Direct na de behandeling kan alles weer gedaan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten. Een echte aanrader na de cryolipolyse behandeling is een verstevigend en vetafdrijvend serum dat op de behandelde huid zone wordt aangebracht mits een masserende techniek. Het Cosbeau Slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het kan tevens aangebracht worden op de niet behandelde zones. Wij adviseren ook heel sterk het drinken van 1,5 l water teneinde het afvoeren van de vetcellen te bevorderen. Het is eveneens aan te raden om op gewicht te blijven of nog beter enkele kilootjes te vermageren. Dit gaat het eindresultaat vergroten en versnellen.

Cryolipolyse: Diensten
Cryomien_edited_edited.jpg

5 REDENEN WAAROM CRYOLIPOLYSE ECHT IETS IS VOOR JOU?

Cryolipolyse: Diensten

DE WERKING VAN CRYOLIPOLYSE IS WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Meer nog… De cryolipolyse is het gevolg van een wetenschappelijk onderzoek. Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, verbonden aan de Harvard Medical School, ontdekten dat vetcellen vanaf een bepaalde temperatuur afsterven. Dat cryolipolyse pas nu, zoveel jaar na het onderzoek, trendy is heeft een heel eenvoudige reden. Het heeft namelijk zeer vele jaren geduurd eer men machines kon ontwikkelen die tegen deze temperatuur kunnen koelen. Dit is meteen ons eerste aandachtspunt want goedkopere machines kunnen dit nog altijd niet. Helaas circuleren er veel van die toestellen. Fabrikanten beweren dat de machines -9 ° Celsius kunnen koelen maar dit is in vele gevallen alleen softwarematig. Dit wil zeggen dat de machine deze temperatuur wel aangeeft maar in werkelijkheid absoluut niet haalt.

IS CRYOLIPOLYSE EEN GOED ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE?

Zowel liposuctie als cryolipolyse zijn behandelingen waarbij het vernietigen van vetcellen het doel is. Cryolipolyse is een geschikte behandeling voor het verwijderen van beperkte hoeveelheden vet. Wenst u een grotere hoeveelheid vet laten verwijderen dan is liposuctie zeker een alternatief. Liposuctie is in tegenstelling tot cryolipolyse een operatieve ingreep waarbij u verdoofd wordt en waarvoor incisies op de te behandelen plaatsen worden gemaakt. Liposuctie kent een langere herstelperiode en geeft direct resultaat, terwijl u bij cryolipolyse een aantal weken moeten wachten voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn en een half jaar op het eindresultaat.

voor en naCryomien.jpg
Cryolipolyse: Over

CRYOLIPOLYSE, EEN UNIEKE BEHANDELING MET BETOVERENDE RESULTATEN

Wereldwijd meer dan 1 miljoen uitgevoerde cryolipolyse behandelingen met succes!

RESULTATEN VOOR EN NA DE BEHANDELING BEWIJZEN DIT: BEKIJK HIER VOORBEELDEN.

Cryolipolyse: Over
body- Wizard Cryomien_edited_edited.jpg
Cryolipolyse: Openingstijden
bottom of page